GA HUIDVEROUDERING EFFECTIEF TE LIJF

Verschijnselen van huidveroudering en vetophoping (cellulite) zijn zelfs door ons niet te voorkomen. Zest for life kan ze echter wel tegengaan. Bijvoorbeeld in het geval van een verslapte huid door vermagering of verandering van de huid als gevolg van een zwangerschap.

Een zogenaamde LPG-behandeling gaat deze boosdoeners te lijf en kan –in combinatie met een gezonde(re) leefstijl- zorgen voor gewichtsverlies en figuurondersteuning.

Hoe werkt een LPG-behandeling?

Een LPG-behandeling, ook wel endormologie LPG genaamd, is een diepgaande bindweefselbehandeling. Daarvoor wordt een roller gebruikt die de huid als het ware optilt en in verschillende richtingen beweegt. De mechanische bewegingen stimuleren de doorbloeding van het bindweefsel en daarmee de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Tijdens de behandeling draag je speciale bodywear. De LPG behandelmethode is bewezen effectief, veilig en geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Op basis van een intakegespek stellen we een persoonlijk behandelplan op. Om je lichaam extra te ondersteunen adviseren we om deze behandeling te combineren met een lipomassage.

De kosten voor een endermologie LPG-behandeling zijn € 55,-

Kijk voor meer informatie op de website van Endermologie Nederland

adminEndermologie