ZEST FOR LIFE. ENERGY FOR YOU.

Al meer dan 10 jaar is Zest for life gespecialiseerd in detox-vakanties in Turkije. Maar ook als je het dichter bij huis zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze health & beautysalon aan de Van Baerlestraat 45 in Amsterdam Zuid is de perfecte plek om te ontspannen én om nieuwe energie op te doen.

Hier kun je genieten van diverse schoonheidsbehandelingen en geven we je advies over gezonde voeding. Daarover gesproken: op dezelfde lokatie kun je terecht in ons Raw Food Café. Daar verwen je de inwendige mens met een lekkere smoothie of cold pressed juice. Of met gerechten van onze uitgebreide menukaart. Alles zuiver biologisch en in eigen keuken bereid.

Wellness professionals

Wie wil er nou niet in de watten worden gelegd? Onze behandelingen zijn gericht op ontspanning, ontgifting en figuurondersteuning. Een professioneel team staat garant voor optimaal resultaat. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur.

Wij verzorgen de volgende behandelingen: lipomassage, colonhydrotherapie, lymfedrainage, endermologie, reiki en massages (sportmassage, ontspanningsmassage, voetreflexmassage).

Op de volgende pagina’s vind je de beschrijvingen.

Een gezonde geest woont in een gezond lichaam. Dus waar wacht je nog op?

Maak een vrijblijvende afspraak en ervaar aan den lijve wat Zest for life voor jou kan betekenen.

adminJezelf verwennen