EEN ENERGIEK TEAM

Nancy Mulder / Founder Zest for life

“Ik was jarenlang actief in de sport, ook professioneel. Totdat ik problemen kreeg met mijn gezondheid. Ineens had ik een pacemaker nodig en werd volledig afgekeurd. Zo werd me al vroeg duidelijk wat het belang is van een goede gezondheid. En ik wilde me niet neerleggen bij een voldongen feit.

In afzondering ben ik toen een viertal weken gaan vasten. In die periode merkte ik dat ik mijn lichaam ‘terug kreeg’ en vooral ook mentaal weer sterker werd. Zo kreeg ik de behoefte om aan te pakken in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten.

Ik volgde opleidingen en werkte als begeleider en coach enkele jaren in diverse kuuroorden. Ruim 10 jaar geleden kwam het moment om voor mezelf te beginnen. Zo ontstond Zest for life in Sultaniye, Turkije. Een plek waar je door middel van vasten en kuren op zoek kunt gaan naar jezelf. Iedere week zien we de kracht van elk individu. Ze gaan naar huis met stralende ogen en vol energie. Dat is de reden waarom Zest is ontstaan en nog steeds bestaat!

Ook na al die jaren geniet ik nog steeds intens van alle bijzondere ontmoetingen en opgedane vriendschappen. Mede daarom werd in 2015 een vestiging geopend in Amsterdam, zodat meer mensen kunnen ontdekken wat detoxen kan betekenen voor je welzijn.

De naam Zest for life komt van het Engelse ‘zest’, hetgeen rasp betekent. De schil (en de laag er net onder) bevat bij vruchten en groenten de meeste vitamines en mineralen, de meest pure en voedzame bestanddelen. Een Engels gezegde luidt: ‘A zest for life’, wat staat voor een energy boost voor het leven. Precies dat wat je krijgt bij Zest for life!”

Nancy Mulder

Founder Zest for life

adminOver ons