Ontgiften (detoxen) is een eeuwenoude traditie om lichaam en geest te reinigen. Tegenwoordig worden we al te vaak niet meer als één geheel zien. Daardoor wordt wel de kwaal behandeld, maar niet de oorzaak. Door te ontgiften worden lichaam en geest weer samengebracht. En dat heeft een gunstige uitwerking op de algehele gezondheid.

Dit uitgangspunt zorgt er in combinatie met jouw inzet voor dat geest en lichaam elkaar versterken en verbeteren. Dat doen we door de juiste balans te zoeken tussen voeding, beweging en goed zorgen voor jezelf.

De eerste en nog steeds de beste

Zest for life was pionier op het gebied van detox-vakanties. Al vele jaren verzorgen wij ontgiftingskuren op onze prachtige lokatie in het Turkse Sultaniye. Met een uitgebalanceerde mix tussen beweging, ontspanning en ultra-gezonde voeding zorgen wij ervoor dat onze gasten als herboren terugkeren.

Detox in Amsterdam

Dat succesvolle concept vormde de basis voor onze Amsterdamse vestiging. In de stijlvolle health & beautysalon is keus uit een breed scala aan behandelingen waarbij ontgiften de rode draad vormt.

Op dezelfde lokatie is het Raw Food Café gevestigd. Met een gevarieerde menukaart vol zuiver biologische gerechten. Pure smaken, dus puur genieten.

adminWat we doen