DANKZIJ LIPO BETER IN JE VEL

Lipomassage (ook wel ultrasound cavitatie genoemd) is een effectieve behandeling waarmee cellulitis en overtollig lichaamsvet worden verwijderd. Veilig en met blijvend resultaat. Laagfrequente ultrasone (geluids)golven breken lichaamsvet af, waarna het op natuurlijke wijze wordt afgevoerd.

Prettige neveneffecten

De cavitatiebehandeling kan worden toegepast op buik, billen, benen, armen, taille, heupen en dijen. En bij zowel mannen als vrouwen. De technologie is uiterst geschikt voor vermindering van oppervlakkig en dieper liggend vet en voor ontgifting (detox) van het weefsel. In combinatie met een gezonde leefstijl kan deze behandeling leiden tot gewichtsverlies en figuurcorrectie.

Om je lichaam tijdens de lipomassage extra te ondersteunen bij de afvoer van lichaamsvet, is het aan te bevelen om deze te combineren met een lymfedrainage. Klachten als futloosheid, lage weerstand, pijntjes, het vasthouden van vocht, migraine en cellulitis verdwijnen.

STIMULEER JE LYMFESYSTEEM

Een optimaal werkend lymfesysteem zorgt voor een gezond, energiek en doorgaans slank lichaam met een goedwerkende vetverbranding en voldoende ontgifting. Door onze (westerse) levensstijl en het teveel inademen van onzuivere lucht zijn de lymfebanen steeds minder in staat om alle toxische stoffen te verwerken.

Lymfedrainage: een effectieve therapie

Met deze therapie kunnen klachten als futloosheid, lage weerstand, pijn, het vasthouden van vocht (oedeem), migraine en cellulitis verdwijnen. Lymfedrainage wordt toegepast op je buik, rug, benen en armen en is voor iedereen volstrekt veilig. Heel goed te combineren met een lipo behandeling.

AdminLipo / Lymfedrainage