GEZOND GENIETEN, DE IDEALE COMBINATIE

In het Zest for life Raw Food Café geniet je van smoothies, slow juices, soepen, salades, taartjes en diverse gerechten. Alles bereid met verse, biologische producten die je lichaam voeden in plaats van vullen. Op deze gezellige hotspot gaan genieten en gezond eten hand in hand. Het volledige menu is veganistisch, zonder suikers, gluten en zuivel en wordt bereid in eigen keuken. Eat in or take away! Je vindt ons om de hoek van het Museumplein aan de Van Baerlestraat 45, natuurlijk in Amsterdam.

RAW, maar verfijnd

Raw food is geen hype maar een trend. De smaken zijn veel intenser dan bij gekookt voedsel. Het verbetert je gezondheid en het zorgt voor een betere balans tussen lichaam en geest. En het is superlekker! Het onbewerkte voedsel wordt niet boven 42 graden Celsius verwarmd, zodat enzymen en voedingsstoffen niet worden afgebroken. Daarom wordt raw food ook wel ‘levend voedsel’ genoemd. Logisch dus het wordt geserveerd bij Zest for life!

What’s in it for you?

In het geval van rauw voedsel neemt je lichaam de benodigde voedingsstoffen optimaal op. Raw food bestaat uit fruit, groenten, zaden, noten en granen en sluit dierlijke producten uit. Saai of beperkt? Zest for life bewijst in haar Raw Food Café het tegendeel en laat zien dat de mogelijkheden eindeloos en voedzaam zijn.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 uur tot 18.00 uur
Op maandag gesloten

Reserveren: reserveringen@zestforlife.nl of via 020 778 74 65.

AdminGet real, get raw