SEIZOEN 2017 ZEST FOR LIFE

Wij vertrekken vanaf 25 april iedere dinsdag van Amsterdam Schiphol naar Dalaman.

Het hotel heeft 11 kamers, waardoor de beschikbaarheid snel kan veranderen. Daardoor kan het zijn dat de informatie op deze pagina niet geheel up-to-date is.

Beschikbaarheid 2017

Vertrek vanaf 25 april iedere dinsdag tot en met 24 oktober 2017

Beschikbaarheid, alle weken beschikbaar behalve:
13 juni kamers beschikbaar
20 juni kamers beschikbaar
27 juni kamers beschikbaar
4 juli beschikbaar
11 juli kamers beschikbaar
18 juli kamers beschikbaar
25 juli kamers beschikbaar |  RAW food week
1 augustus niet beschikbaar, alleen voor groepen
8 augustus niet beschikbaar, alleen voor groepen
15 augustus niet beschikbaar, alleen voor groepen
22 augustus niet beschikbaar, alleen voor groepen


Tarieven arrangementen

Reisduur van 7 overnachtingen
ínclusief retourvlucht, transfers,
verblijf en basis-detoxprogramma

€ 1.195,- p.p. Deze prijs geldt voor alleengebruik van een kamer.
Bij verblijf van 2 personen op een kamer is de prijs € 1.095,- p.p.

Reisduur van 14 overnachtingen
ínclusief retourvlucht, transfers,
verblijf en basis-detoxprogramma

€ 1.845,- p.p. Deze prijs geldt voor alleengebruik van een kamer.

Zomeractie €995,- geldig van 27 juni tot 25 juli

Summer is coming! En van 27 juni tot 25 juli krijg je maar liefst
€200,- korting op onze arrangementsprijs van een week. Dat betekent dat je tijdens je zomervakantie van een heerlijke sportieve relax vakantie kunt genieten bij Zest.

Visumkosten

Visumkosten Turkije ca. € 15,- / USD 20. Een visum moet
minimaal 48 uur voor vertrek worden aangevraagd. Dit kan online.
Let op: controleer de geldigheidsduur van je paspoort. Dit moet
minimaal nog 150 dagen geldig zijn ná aankomst in Turkije.

Niet inbegrepen: Reis- en annuleringsverzekering.

Ga goed verzekerd op reis!
Wij assisteren graag met het afsluiten van een kortlopende reis- of annuleringsverzekering bij de Europeesche Verzekeringen. Een annuleringsverzekering mag slechts binnen 7 dagen na uw boeking nog worden afgesloten.


Summer is coming!

Speciale weken en kortingsacties

Het seizoen is goed van start gegaan. De plek is nog steeds fantastisch en alles om ons heen is rustig en veilig. Dankbaar zijn we voor alle gasten die naar ons toekomen. Heb je nog niet geboekt? Kijk dan naar onze kortingsacties en speciale weken in 2017. Wie weet zit er iets voor je bij en zien we je snel!

Kuur op maat

Dit seizoen bieden we meer mogelijkheden op het gebied van voeding. In de avond kan je kiezen voor een pure groentesap of een mix van groente met appel of groentesoep. Zie je erg op tegen het sappen en houd dit je tegen om te komen? Dan is een aanvulling met fruit- en groentesalade ook mogelijk tegen bijbetaling. De keuze is helemaal aan jou: detox puur of in mildere vorm.

Vanaf 27 juni kun je ook je verblijfsduur aanpassen naar jouw wensen en mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan 5, 10 of 12 dagen. Informeer naar de beschikbaarheid van de kamers en vluchten. Eventuele extra transferkosten worden in rekening gebracht bij de boeking.

ZEST hotel voor jezelf ~ juli en augustus

Altijd al eens met je vrienden, familie een hotel willen huren? Of je personeel een mooie week bezorgen met een yoga- trainingsweek? Dit is je kans! In de maanden juli en augustus dit jaar is het mogelijk om ons prachtige ZEST hotel te huren inclusief sportprogramma. Kom genieten van deze paradijselijke plek op aarde. Wat zijn de mogelijkheden? Bed & Turks ontbijt tot vol pension. Barbecuen in de tuin, vis eten op de boot, drank in de koeling… Het is maar net wat je wilt. Behandelingen, excursies met de boot naar het strand, hamam, markt, een avondtocht op het meer, vissen op zee…… Wij organiseren alles ter plekke voor jou en je groep.

Je huurt het hotel met 11 kamers en pension met 4 kamers, voor 7 nachten, inclusief de transfer met bus en boot èn personeel voor €2.000. Deze transfer is een groepstransfer van en naar de luchthaven Dalaman. Individuele aankomsten en transfers kunnen tegen extra kosten geregeld worden. 
De boekingskosten dien je in Nederland te voldoen. De tickets boek je zelf op de gewenste aankomst- en vertrekdatum. Verbruikskosten van maaltijden, drank, activiteiten en behandelingen worden aan het eind van de week ter plaatse afgerekend. We hanteren een open boekhouding waardoor je zicht hebt op de verbruikskosten. Informeer voor beschikbaarheid, kamerindeling en alle andere vragen die je hebt bij anjo@zestforlife.nl

Take a friend ~ september en oktober

Altijd al een vriend, vriendin, familielid of collega willen meenemen naar ZEST? In de maanden september en oktober bieden we de actie: Take a friend. Je boekt met oplopend VOORDEEL vanaf de tweede boeking of meer in dezelfde kuurweek. Neem je iemand mee, dan ontvang jij 10% korting op jouw boeking. Bij de 2e persoon ontvang jij 20% korting op jouw boekingskosten. Met een maximum tot 50% oplopende korting. Heb je al geboekt voor september of oktober en zou je nog iemand mee willen nemen? Geen probleem! Dan kan jij ook aanspraak maken op deze korting.

RAW food week 25 juli – 1 augustus 2017

Detoxen in een milde vorm en in de zomerzon. Een volle week genieten van verse sappen, vers fruit en heerlijke gerechten van de kaart van ons Raw Food Café. Ook goed te combineren met een week sapvasten voor of na je week mildvasten. Prijs € 1.295.- p.p. incl. retourvlucht, transfers, verblijf op een privé-kamer, basisprogramma en menu.

Yoga en Mindfulness week 12 september – 19 september 2017

Hans Kloosterman vult deze week het basisprogramma aan met mindfulness, yoga en chi kong. Hij laat je kennismaken met het Tibetaanse boeddhisme. Wat is het effect van de bewegingen en mediteren op lichaam en geest. Dit gebeurt in dagelijkse workshops en op individueel niveau. Een hele mooie en bijzondere ervaring! klik ook op deze link voor meer informatie over Hans Kloosterman

Prijs kuurweek, inclusief basisprogramma, retourvlucht vanuit Amsterdam, transfer en verblijf op een kamer voor jezelf: €1395,-


Additionele tarieven

Cavitatie

30 minuten € 30,-  |  60 minuten € 50,-

Colonhydrotherapie

60 minuten € 80,-

Gezichtsbehandeling

€ 45,-

Lymfedrainage

€ 25,-

Massage

30 minuten € 25,- |  55 minuten € 45,-

Meso roller

Per stuk € 65,-

Pakking

Algen, cacao, honing  |  € 35,-

Paraffinepakking handen en voeten

30 minuten  € 30,-

Reiki

€ 45,-

IK HEB INTERESSE IN
EEN DETOX VAKANTIE

Neem a.u.b. contact met mij op.

adminBeschikbaarheid & tarief