SPOEL JE SCHOON

Tal van fysieke en mentale klachten vinden hun oorsprong in het darmstelsel. Denk aan oververmoeidheid, lage weerstand, hoofdpijn, menstruatiepijn, maagklachten, diarree en obstipatie. Ook hebben roken en medicijngebruik een negatieve invloed op de darmfunctie. Door het verwijderen van giftige stoffen uit de darmen kunnen genoemde klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Dit gebeurt door middel van een darmspoeling.

Wat is een darmspoeling?

Bij een darmspoeling, colonhydrotherapie genaamd, brengen we via een gesloten systeem lichaamswarm water in. Daarmee wordt de dikke darm gespoeld en het spoelwater wordt weer afgevoerd. Tijdens een darmspoeling neemt de darmwand veel water op, waarmee via de bloedbanen ook de organen gezuiverd worden.

Colonhydrotherapie vindt altijd plaats op basis van een persoonlijk behandelplan. Zest for life voorziet in deskundige behandelaars. Eén van hen zal je tijdens de duur van de gehele behandeling begeleiden.

Te boeken in Amsterdam: augustus en van oktober t/m februari, en tijdens het Zest seizoen in Turkije.

GA CELLULITE EFFECTIEF TE LIJF

Verschijnselen van huidveroudering en vetophoping (cellulite) zijn zelfs door ons niet te voorkomen. Zest for life kan ze echter wel tegengaan. Bijvoorbeeld in het geval van een verslapte huid door vermagering of verandering van de huid als gevolg van een zwangerschap. Bij ons in Turkije zijn deze cellulite massages te boeken.

AdminColonics / Cellulite massage