ONTSPANNING EN ACTIVATIE

Massages zijn gericht op het ontspannen en activeren van spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen. Daardoor heeft een massage ook een sterk ontgiftende werking op je lichaam. Zest for life biedt diverse soorten massages waaronder sportmassage, ontspanningsmassage en voetreflexmassage. Voor welke vorm je ook kiest, bij Zest lig je goed!

Massages

Heb je het gevoel dat je blokkeert? Zitten je spieren vast, door je werk of door een forse inspanning? Via een stevige sportmassage pakken we de pijnlijke ‘knopen’ aan en maken je spieren weer los. De rustgevende, vloeiende bewegingen van een ontspanningsmassage doen je écht relaxen. Door de behandeling op de huid ontstaat druk in de onderliggende weefsels, bloedvaten en lymfevaten. Dit stimuleert de bloed- en lymfecirculatie, waardoor pijn vermindert en giftige stoffen worden afgevoerd. Na een massagebehandeling voelen lichaam en geest weer soepel en energiek.

Voetreflexologie

Wanneer in je lichaam een disbalans optreedt, worden energiebanen (meridianen) geblokkeerd. Daardoor kunnen o.m. gevoelige plekken ontstaan onder en bovenop je voeten. Bij een voetreflexmassage raken we de punten aan die corresponderen met diverse organen en de daarmee verbonden energiebanen. Een dergelijke behandeling is niet alleen ontspannend, maar laat ook je energie weer volop stromen.