DETOX VAKANTIE VOOR RUST EN ENERGIE

Te weinig beweging, stress op je werk of thuis, te veel sociale verplichtingen en onvoldoende rust. Meer regel dan uitzondering. Voeg daarbij een voedingspatroon met voedsel dat ruim voorzien is van giftige stoffen en de kans is groot dat je mentaal en fysiek uit balans raakt. De Zest for life sapkuurvakantie is de ultieme remedie. Detoxen in een zonnige omgeving en je komt als herboren terug. , gezonder en vooral vol nieuwe energie. Kortom, een cadeau aan jezelf!

 

Een bewezen concept

Al sinds 2005 verzorgen wij geheel verzorgde detox-vakanties met een uitgebalanceerde mix van supergezonde voeding, beweging en rust. Je verblijft in een kleinschalig kuurhotel, ver weg van de massa en omgeven door prachtige natuur. De detox bestaat uit fruit- en groentesappen, kruidenthee, yoga, meditatie, behandelingen en tal van sportieve activiteiten. Zo zuivert je lichaam zich van gifstoffen, ook omdat het niet met zware spijsvertering bezig is. Met het zuiveren nemen klachten af en kom je ook letterlijk beter in je vel te zitten.

Wil je meer informatie?

Op de pagina Detox in Turkije vind je meer informatie over onze detoxweek. Of bekijk ons programma om te zien wat je in een week Zest for life kunt verwachten. Je kunt natuurlijk ook meteen de beschikbaarheid en onze tarieven bekijken.

Neem gerust contact met ons op

Heb je een vraag? Wil je even overleggen? Of heb je interesse en wil je boeken? Je kunt ons altijd bereiken via ons mailadres reserveringen@zestforlife.nl. Helaas zijn wij telefonisch niet altijd direct bereikbaar dus mailen heeft onze voorkeur en uiteraard bellen wij jou desgewenst terug.